Paarden

 

Bij Equi&Kids is de kudde pony's en paarden van grote waarde. Ze zijn onmisbaar bij het begeleid rijden, de individuele begeleiding en bij de paardencoaching. Ook bij een kortdurig hulptraject maken we vaak dankbaar gebruik van de hulp van deze prachtige dieren. Vandaar dat ze ook een eigen pagina op deze website verdienen!

 

Uma

Uma is de leider van onze kudde. Op het eerste gezicht een stoer paard, maar in werkelijkheid heeft ze een heel klein hartje. Daardoor is ze erg geliefd bij de grotere jeugd en de pubers. Zij kunnen zichzelf hier vaak wel in herkennen.

Uma wordt veel gebruikt bij het Begeleid Rijden en ze weet op duidelijke wijze een boodschap over te brengen tijdens een coachingsmoment van ouders of andere volwassenen,

 

Mianta

Mianta is een rustig paard dat erg graag voor ons werkt.

Ze kan duidelijk genieten wanneer ze aan het werk mag en is dan ook zeer ijverig. Daarbij blijft ze altijd lief en gehoorzaam.

Ze wordt, net zoals Uma, ingezet bij de grotere jeugd.

Ries

Ries is onze gouden topper. Het is de enige ruin in de kudde en een ontzettend ervaren pony. Voorheen was hij o.a. manegepony en wedstrijdpony. Bij ons mag hij het wat rustiger aan doen en geniet hij vooral van alle aandacht, knuffels en poetsbeurten. Hij wordt ingezet bij het Begeleid Rijden en tijdens de coaching. Hij weet altijd op een mooie en subtiele wijze aan te geven hoe het zit.

Veronique

Veronique is een super sociale en gevoelige pony. Het was mijn eerste pony, dus heel speciaal voor mij.

In de kudde is het de bindende factor. Ze wordt soms ingezet bij de coaching. Vooral om haar te observeren in haar sociale gedrag.

Magic Flower

Flower is een prachtige pony. Ze is hier nog niet zo lang en mag nog rustig wennen aan alles wat hier gebeurt. Ze is heel gevoelig, waardoor ze in een kleine en eenvoudige oefening al meteen een boodschap kan overbrengen.

In de toekomst zal ze misschien ook gaan meewerken bij het Begeleid Rijden.

Ruby

De nieuwste aanwinst van onze kudde heet Ruby. Het is een prachtige witte dame met heel veel ervaring. Ze is altijd heel nieuwsgierig en wil ontzettend graag met ons werk. Stiekem is ze ook een beetje de kleine ondeugd van het stel...

Ze wordt vooral ingezet voor de wat kleinere kids tijdens de coaching en de begeleiding.

Voor mij mag je
zijn wie je bent

 

Anne de Bruijn

Dries 18a  6086AW  Neer

06-53641643 info@equi-en-kids.nl